Sikre hits i madpakken
Så er det alvor! Børnene er startet i skole igen, og de voksne vender tilbage på arbejde. Det er igen blevet tid til at smøre madpakker ...
Er du også løbet tør for inspiration?
Så er her et par tips!
I Kohberg vil vi gøre det nemt at fremtrylle inspirerende, varierede - og helt igennem lækre - madpakker hver eneste dag.
Her er fem bud på nemme madpakker, du nemt kan lave, justere, bytte rundt og smage til:
MANDAG
Solsikkerugbrød med chilli-hummus, avocado og sesam
DET SKAL DU BRUGE:
Steg baconen til den bliver sprød, lad den køle af, og knust den let, så den bliver til drys.
Smør solsikkerugbrødet med et godt lag chilli-hummus, og læg et stykke salat ovenpå. Skræl og skær avocadoen i skiver, og placer skiverne ovenpå.
Pynt med bacondrys, ærtespirer, sesam og et par dråber mayo. Krydr med salt og peber.
TIRSDAG
Rugbrødsbolle med salat, spicy tun og syltede rødløg
DET SKAL DU BRUGE:
Del bollen i to, og læg et stykke salat på det nederste stykke. Placer en god portion tunsalat på salatstykket og top med syltede rødløg.
ONSDAG
Durum Café Sandwich med kalkun, tomat, mozzarella og pesto
DET SKAL DU BRUGE:
Del sandwichen i to, og rist den evt. i en klaprister. Smør sandwichen med pesto, og læg 3 stykker kalkunpålæg på det nederste stykke. top med tomat, mozzarella i skiver og frisk basilikum.
TORSDAG
Bagernes Bedste med stegt kyllingebryst, rygeost, asparges og dild
DET SKAL DU BRUGE:
Stegt et kyllingebryst på panden i smør eller olie, lade det køle af, og skær det i strimler. Du kan også sagtens bruge stegte kyllingestrimler, som du køber færdiglavet - eller bruge en rest af kylling, du tilovers.
Smør et lag rygeost på et stykke af Bagernes Bedste, og læg kyllingestrimler ovenpå. Skyl og skær asparges i stykker af 6-7 cm, og læg dem ovenpå kyllingestrimlerne. Drys med kapers og hakket dild. Krydr evt. med salt og peber. Top det hele med endnu et stykke af Bagernes Bedste.
FREDAG
Grov Café Sandwich med falafel, hvid dressing og grøntsager.
DET SKAL DU BRUGE:
Del sandwichen på langs, og fordel en smule grøntsager - f.eks. salat eller tomatskiver - på bunden. Læg de stegte falafler ovenpå grøntsagerne. Hvis falaflerne er store, kan det være en fordel også at dele dem på langs, så sandwichen ikke bliver for høj og svær at spise. Top med hvid dressing og yderligere grøntsager, f.eks. tynde strimler af peberfrugt eller gulerod.