X
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Sikre hits i madpakken 

Så er det alvor! Børnene er startet i skole igen, og de voksne vender tilbage på arbejde. Det er igen blevet tid til at smøre madpakker ...


Er du også løbet tør for inspiration?
Så er her et par tips!

I Kohberg vil vi gøre det nemt at fremtrylle inspirerende, varierede - og helt igennem lækre - madpakker hver eneste dag.
Her er fem bud på nemme madpakker, du nemt kan lave, justere, bytte rundt og smage til: 

 

MANDAG

Solsikkerugbrød med chilli-hummus, avocado og sesam

DET SKAL DU BRUGE:

Steg baconen til den bliver sprød, lad den køle af, og knust den let, så den bliver til drys.

Smør solsikkerugbrødet med et godt lag chilli-hummus, og læg et stykke salat ovenpå. Skræl og skær avocadoen i skiver, og placer skiverne ovenpå. 

Pynt med bacondrys, ærtespirer, sesam og et par dråber mayo. Krydr med salt og peber. 

 

 

 

TIRSDAG

Rugbrødsbolle med salat, spicy tun og syltede rødløg

DET SKAL DU BRUGE:

Del bollen i to, og læg et stykke salat på det nederste stykke. Placer en god portion tunsalat på salatstykket og top med syltede rødløg. 

 

 

 

ONSDAG

Durum Café Sandwich med kalkun, tomat, mozzarella og pesto

DET SKAL DU BRUGE:

Del sandwichen i to, og rist den evt. i en klaprister. Smør sandwichen med pesto, og læg 3 stykker kalkunpålæg på det nederste stykke. top med tomat, mozzarella i skiver og frisk basilikum. 

 

 

 

TORSDAG

Bagernes Bedste med stegt kyllingebryst, rygeost, asparges og dild

DET SKAL DU BRUGE:

  • Strimler af kyllingebryst
  • Grønne asparges
  • Rygeost
  • Kapers
  • Dild
  • Bagernes Bedste

Stegt et kyllingebryst på panden i smør eller olie, lade det køle af, og skær det i strimler. Du kan også sagtens bruge stegte kyllingestrimler, som du køber færdiglavet - eller bruge en rest af kylling, du tilovers.

Smør et lag rygeost på et stykke af Bagernes Bedste, og læg kyllingestrimler ovenpå. Skyl og skær asparges i stykker af 6-7 cm, og læg dem ovenpå kyllingestrimlerne. Drys med kapers og hakket dild. Krydr evt. med salt og peber. Top det hele med endnu et stykke af Bagernes Bedste.

 

 

FREDAG

Grov Café Sandwich med falafel, hvid dressing og grøntsager.

DET SKAL DU BRUGE:

  • Stegte falafler
  • Hvid dressing, f.eks. hvidløg eller creme fraiche
  • Friske grøntsager, f.eks. salat, gulerødder i strimler, peberfrugt og tomat
  • Kohbergs Grov Café Sandwich

Del sandwichen på langs, og fordel en smule grøntsager - f.eks. salat eller tomatskiver - på bunden. Læg de stegte falafler ovenpå grøntsagerne. Hvis falaflerne er store, kan det være en fordel også at dele dem på langs, så sandwichen ikke bliver for høj og svær at spise. Top med hvid dressing og yderligere grøntsager, f.eks. tynde strimler af peberfrugt eller gulerod.