TIL 4 PERSONER:
- 4 stk. rugbrødssandwich
- 100 g hummus
- 4-6 blade salat
- 8 skiver koldrøget laks
- 2 avocado
- 50 g syltede rødløg
SÅDAN GØR DU:
Smør bollen med hummus. Fordel salat, syltede rødløg og laks i bollen. Top med avocado i skiver. Tilføj evt. dilddressing.
TIL 4 PERSONER:
- 4 stk. rugbrødssandwich
- 100 g grøn pesto
- 100 g rucola
- 4 tomater
- 2 pk. mozzarella
- 4 skiver parmaskinke
- Salt & peber
SÅDAN GØR DU:
Smør bollen med grøn pesto. Fordel let ruccola og tomatskiver på bunden. Top med skiver af frisk mozzarella og parmaskinke. Drys med salt og peber. Smør topbollen med et tyndt lag grøn pesto.
TIL 4 PERSONER:
- 4 stk. rugbrødssandwich
- 100 g salsa
- 100 g bladbeder
- 2 portobello svampe
- 1 pk. løgspirer
- 200 g grillet artiskok
SÅDAN GØR DU:
Rist skiver af portobello svampe i lidt olie. Smør bollen med mild salsa. Fordel bladbeder på bunden. Top med skiver af ristet portobello og grillet artiskok. Slut af med løgspirer og smør et tyndt lag salsa på topbollen. Server evt. med et lille spyd.
TIL 4 PERSONER:
- 4 stk. rugbrødssandwich
- 80 g salatmayonnaise
- 100 g chorizo
- 2 pk. halloumi
- 100 g syltede rødløg
- Chiliflager
SÅDAN GØR DU:
Smør bunden med salatmayonnaise. Steg halloumi på en grillpande. Læg skiver af chorizo på bollen. Fordel skiver af grillet haloumi ovenpå. Placer syltede rødløg ovenpå osten. Top med chiliflager. Smør toppen med et tyndt lag mayonnaise og klap sammen.
TIP!
Bag evt. chorizoskiverne i 5 minutter ved 200 grader varmluft, og afdryp på fedtsugende papir.