X
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Vores råvarer

Ind til kernen

Kohberg er fyldt med ærlige og jordnære kerneværdier, og vi bager alt vores brød af mel, der er fri for stråforkortere og sprøjtemidler med glyfosat. Hovedingrediensen i alle vores brød er mel fra korn, der er dyrket i Danmark.

 

Kohbergs brød er både godt for dig, naturen og miljøet

Brød er en naturlig del af vores daglige kost – og hos Kohberg starter den naturlige proces allerede på marken. De råvarer, vi benytter, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel og kerner er fri for stråforkortere og GMO. Ved at bage med dansk mel sparer vi transport, og fordi Kohbergs bagerier ligger i Danmark, har vores brød heller ikke langt fra bageri til butik, café eller kantine. Dermed sparer vi miljøet for unødig udledning af C02.

 

Vi kvalitetssikrer vores brød

Alle Kohbergs bagerier er certificeret efter højeste fødevarestandard (BRC), og det betyder bl.a., at brødene kvalitetssikres hele vejen fra blanding og æltning af dejen, til brødene færdigpakkes.

Alle vores råvarer er underlagt en systematisk kontrol for relevante pesticider og toksiner, og en professionel kvalitetsafdeling sikrer, at alle love og regler inden for fødevaresikkerhed bliver overholdt.

 

Certificeret palmeolie

Siden 2014 har Kohberg været certificeret efter RSPO - ”Round table on Sustainable Palm Oil”. Kravet til RSPO-certificeret palmeolie gælder hele vores forsyningskæde og alle ingredienser, der indeholder palmeolie.

 


Faglærte bagere sikrer kvaliteten

Vi har 80 faglærte bagere på vores bagerier, og de sikrer den ensartede kvalitet og bevarer de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på.