X
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

 

Reklamation

Vi er her for at hjælpe

Er der et brød eller en bolle, som ikke lever op til dine forventninger? Så udfyld formularen herunder og send den afsted. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kvaliteten af vores brød og boller betyder meget for os, og selvom vi har mange standarder og procedurer til at sikre vores kvalitet, kan der desværre alligevel ske fejl. Hvis du oplever fejl i et af vores produkter, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Om Kohberg og allergi

Der findes 14 forskellige allergifremkaldende ingredienser, der er fastsat i EU-lovgivning. Hvis et produkt indeholder en eller flere af de nævnte allergener, skal de fremgå af ingredienslisten. Følgende ingredienser (eller produkter fremstillet af nævnte ingredienser) skal altid deklareres.

- Glutenholdige kornprodukter, dvs. hvede, rug, byg, havre, spelt mm.
- Krebsdyr, dvs. rejer, hummere, jomfruhummere, krebs og krabber
- Bløddyr, dvs. muslinger, østers, blæksprutter og snegle
- Æg
- Fisk
- Jordnødder
- Soja
- Mælk, herunder laktose
- Nødder, dvs. mandel, hasselnød, valnød, cashewnød (akajon), pekannød, paranød, pistacienød og queenslandnød
- Lupin
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Svovldioxid og sulfitter, hvis der er over 10 mg pr. kg fødevare eller 10 mg. pr. liter drikkevare

Spor af allergener
Selvom et allergen ikke indgår i en ingrediensliste, kan der forekomme spor heraf. Så vidt muligt rengør vi for at undgå overførsel af en råvare til andre produkter på samme bagelinie/pakkelinje. Men der kan stadig forekomme spor af enkelte ingredienser. Det drejer sig især om sesamfrø.

Hvis der er risiko for kontaminering (smitte af andre råvarer) vil dette altid fremgå af varedeklarationen med sætningen ”Kan indeholde spor af …”

Hvis du ønsker en opdateret liste over allergener i Kohbergs produkter, så kontakt os via formularen nedenfor.

Mælk/laktose i Kohbergs produkter?

Der skelnes generelt mellem, om du er mælkeallergiker (hvis du ikke kan tåle proteinerne i mælk) eller laktoseintolerant (hvis du overfølsom for mælkesukker).

De fleste produkter fra Kohberg er fri for mælk og laktose. Hvis et produkt indeholder mælk eller laktose, vil dette altid fremgå af varedeklarationen på bagsiden af emballagen.

Surdej indeholder som hovedregel ikke mælk/laktose. Skulle det alligevel være tilfældet, vil dette fremgå af deklarationen.

Har du fået en tandskade på grund af et brød fra Kohberg?

Så vil vi bede dig om at kontakte os via nedenstående reklamationsformular. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

VIGTIGT: Husk at gemme fremmedlegemet, da det er beviset for skaden.

Når vi kontakter dig, sender vi en formular samt samtykkeerklæring, du skal udfylde. Derudover beder vi dig om at sende fremmedlegemet, pris- og behandlingsoverslag fra tandlægen, eventuelt røntgen eller kopi af røntgen og gerne datoclipsen fra posen samt emballage.

Din reklamation

Du kan sende din reklamation til forbrugerservice@kohberg.com

1
Trin 1 af 2 - din reklamation Husk at gemme både brød og andet relevant materiale indtil vi har kontaktet dig. Det kan nemlig være, at vi beder dig om at sende det til os, så vi bedre kan undersøge, hvad der er sket
Din besked:
!
Hvor er brødet købt?
Hvad er udløbsdatoen på brødet:
!
Indtast clipskode:
!
Vedhæft billede
!

2
Trin 2 af 2 - dine oplysninger Udfyld formularen her og gerne så mange af felterne, som det er muligt for dig. Især din e-mailadresse er vigtigt, så vi kan komme i kontakt med dig. Vi bruger kun din e-mailadresse til besvarelsen og ikke i andre sammenhænge
!
* Dit fulde navn:
!
* Din adresse:
!
* Postnummer:
!
* By:
!
* Dit telefonnummer:
!
* Din e-mail adresse:
!