X
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Bag om brød – podcast der går tæt på Kohberg

Kom med helt ind i vores univers og hverdag i Kohbergs podcastserie ”Bag om Brød”.

Journalist Morten Jeppesen har besøgt vores bagerier og talt med en række ansatte hos Kohberg. I podcastserien møder du vidt forskellige Kohberg-kollegaer, der fortæller om netop deres passion for brød, og hvordan det job, de udfører, har en vigtig andel i, at Kohberg hver eneste dag leverer brød til hele landet.

Du møder blandt andre direktøren, der har fokus på at udvikle og fremtidssikre Kohberg, og procesoperatøreleven, der sørger for, at æltemaskinen kører med de helt rigtige omdrejninger.  Du bliver taget med ind i hjertet af Kohberg, hvor bagerne nørder med opskrifter på nye brød og varianter bliver udviklet, prøvebagt og justeret, og du besøger bageriet, hvor du næsten kan mærket varmedampen fra ovnene og dufte det nybagte brød.    

Hos Kobherg er vi bagere – og meget andet. I podcast-serien fortæller medarbejderne åbent og ærligt om, hvad det betyder for dem at være en del af Kohberg, og hvordan deres faglighed og specialviden kommer i spil hver eneste dag.

Så velkommen indenfor i ”Bag om brød”, hvor du lærer os endnu bedre at kende.


Du kan lytte til podcast-afsnittene her:


Tag med bagerne Teddy og Erling på rundtur hos Kohberg, og følg brødets vej gennem bageriet. Hør hvad bagerne bruger redskaberne ”pindsvinet” og ”guillotinen” til, og gæt med på, hvor mange år Kohbergs surdej har på bagen.

Lyt på Apple Podcasts

Lyt på Google Podcasts

Lyt på Podimo

Lyt på Podbean


Der står kvalitetskoordinator på Lene Eriksens visitkort, men faktisk er hun Kohbergs helt egen detektiv. Hvis et brød ikke lever op til Kohbergs høje standard, eller brødet pludselig ikke holder sig længe nok, så undersøger hun minutiøst, hvad der er årsagen, og får rettet op på tingene. Tag fat om hårnettet og kom med kvalitetskonkrollen på arbejde.

Lyt på Apple Podcasts

Lyt på Google Podcasts

Lyt på Podimo

Lyt på Podbean


Kan man bage lækkert wienerbrød helt uden smør, mælk og æg? Den udfordring har Kohberg taget op. Når Kohberg udvikler nye varianter, handler det om kvalitetsmel, lækker smag og sprød skorpe – og så handler det om trends og tendenser. Hør bager og produktudvikler Claus Ibsen og produktchef i marketing, Sanne Maahn Thomsen, fortælle om deres samarbejde om at skabe Kohbergs veganske wienerbrød.

Lyt på Apple Podcasts

Lyt på Google Podcasts

Lyt på Podimo

Lyt på Podbean


Som procesoperatørelev sørger 23-årige Maria Naef for, at det kører gnidningsfrit, når Kohberg bager brød og wienerbrød. Hun har styr på eltavler og ledninger – men det er mindst lige så vigtigt, at hun ved noget om brød. Hør Maria og HR-direktør Nanna Noe fortælle om den særlige procesoperatøruddannelse med bagerprofil.

Lyt på Apple Podcasts

Lyt på Google Podcasts

Lyt på Podimo

Lyt på Podbean


Som direktør i Kohberg er René Normann Christensen den, der går foran - og han har en klar idé om, hvor virksomheden skal bevæge sig hen. Et redskab til at nå målet er flere robotter. Hør direktøren fortælle, hvordan fokus på automatisering gerne skulle give behov for endnu flere hænder i bagerier.

Lyt på Apple Podcasts

Lyt på Google Podcasts

Lyt på Podimo

Lyt på Podbean