X
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

En familieejet virksomhed

 

Lokalt godt håndværk 

I den lille by Rødekro i Sønderjylland slog bagermester Alfred Kohberg i året 1969 dørene op til sit håndværksbageri. Alfred var Rødekros lokale rugbrødsmester. Det rygtedes hurtigt på egnen, og snart flyttede han sit bageri til nabobyen Bolderslev på den ganske passende adresse Kernesvinget. Her tog han de første skridt på vejen mod det Kohberg, som vi alle kender – og som den dag i dag stadig ligger på samme adresse i Bolderslev. I løbet af årene er der kommet endnu to bagerier til, og i dag har vi også et bageri i Taastrup og i Haderslev.

 

Traditionen føres videre

Tyve år efter, at Alfred Kohbergs lille håndværksbageri, Kohberg Brød, så dagens lys for første gang, var bageriet i vækst, og Alfred havde succes. For at styrke sin virksomhed yderligere solgte han Kohberg Brød til ægteparret Inga og Preben Fogtmann, som også kendte lokalområdet godt. De lovede begge Alfred, at de ville fortsætte hans stolte tradition og bage godt brød til danskerne. Og det løfte levede de op til. Samtidig med overdragelsen af bageriet blev de populære rugbrødsmærker Herkules og Viking lanceret.

 

Fortsat i familien

I dag har Kohberg mange mærker. Vi bager alt fra forskellige madbrød til boller og wienerbrød – og det er altid Kohbergs kompetente faglærte bagere, som står bag. Vi er både stolte af vores brød, men også af vores tradition som familieejet bageri. Det er stadig familien Fogtmann, der ejer Kohberg i dag, og det er stadig med Alfred Kohbergs og vores egen kærlighed til det gode håndværk, at vi bager godt brød til hele Danmark.