Kohberg
Vision, mission og værdier

At vores fælles mål til enhver tid er at bage det bedste brød til danskerne, er hævet over enhver tvivl. Herudover har vi sat nogle klare rammer for os selv og vores virke, og formuleret en vision, en mission og et værdisæt, som vi gerne deler med vores kunder.

Vision

Vi vil være den mest værdiskabende og attraktive bagerivirksomhed
for Kunderne og for Kohberg

Mission

Med passion for brød, giver vi god smag og gør friske brødoplevelser nemme for dig, uanset hvor du handler og nyder vores brød.

Værdier
Vores værdier er virksomhedens DNA og fungerer som rygrad i alt, hvad vi siger og gør. Og vi står altid gerne på mål for vores fem kerneværdier, nemlig at vi er:

  • Passionerede. Vi har en ganske særlig passion for kvalitetsbrød. Denne passion er den egentlige drivkraft for alt, hvad vi gør.
  • Nærværende. Vi tror på dialog – og døren er altid åben for en snak. Både mellem medarbejdere, ledelse og dig som kunde.
  • Ansvarlige. Vi tager et socialt ansvar – og er ansvarlige overfor kunder, leverandører og hinanden. Vi sætter en ære i, at du kan regne med os, og at vi til enhver tid handler troværdigt.
  • Teamorienteret. De bedste resultater opnås i teams og via samarbejde. Derfor hører vi også altid gode råd og konstruktiv kritik fra vores omverden. Vi tror på, at den filosofi betyder, at vi kan bage det bedste brød.
  • Forandringsparate. Vi er åbne og nysgerrige – både når det gælder virksomheden og hver enkelte medarbejder og hver enkelt kunde. Og vi søger altid muligheden for at forbedre det eksisterende.