Kohberg
Vores råvarer

Ind til kernen

Kohberg er fyldt med ærlige og jordnære kerneværdier. Alt vores frisk indpakkede brød bager vi uden stråforkortere, og vores råvarer vælger vi for deres gode og nærende egenskaber.

Vi tager miljøet meget alvorligt, men vi er hverken hellige eller hysteriske, når det gælder sundhed. For os er små skridt i hverdagen og fornuftig levevis kernen i en sund livsstil.

Kohbergs brød er både godt for dig, naturen og miljøet
Brød er en naturlig del af vores daglige kost - og hos Kohberg starter den naturlige proces allerede på marken. Det betyder, at de råvarer vi benytter i vores frisk indpakkede brød er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel og kerner er fri for stråforkortere og GMO. Kohbergs produktion foregår i Danmark, og det betyder, at vi ikke skal transportere varerne langt fra bageri til butik. Vi sparer dermed miljøet for unødig C02.

Vi kvalitetssikrer vores brød

Alle Kohbergs bagerier er certificeret efter højeste fødevarestandard (BRC), hvilket bl.a. betyder, at brødene kvalitetssikres hele vejen fra dejen blandes og æltes til de færdigpakkeds i emballager.

Samtidig er alle råvarer underlagt en systematisk kontrol for relevante pesticider og toksiner, mens en professionel kvalitetsafdeling sikrer, at alle love og regler inden for fødevaresikkerhed bliver overholdt.

Hvordan er Kohbergs brød emballeret?
Kohbergs detailprodukter er alle pakket i plastemballager. De er godkendt til fødevarer og dermed uden skadelige stoffer, som kan smitte af på brødet. 
 
Faglærte bagere sikrer kvaliteten
Produktionen er opdelt i kvalitetsgrupper, de såkaldte HACCP-teams. Teams’ene sikrer kvaliteten inden for hvert produktionsafsnit. Overalt bruger vi faglærte bagere, der sikrer en ensartet kvalitet og bevarer de stolte håndværkmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på.