X
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ingen brød - prøv igen :-)

 

Mesters Yoghurtboller

Har du mod på at bage selv? Mester har tilpasset opskriften og mængderne, så Yoghurtbollerne er lige til at gå til i dit eget hjemmebageri.

God fornøjelse og velbekomme


400 gram hvedemel
100 gram fin durummel
50 gram sukker
1 ½ tsk. salt
25 g gær
2 spsk. rapsolie
1 dl yoghurt naturel
2 dl vand

Opløs gær i lunken vand, tilsæt yoghurt (tempereret), salt, sukker og olie. Rør durummel i. Tilsæt hvedemel – hold evt. lidt tilbage, dejen må ikke blive for fast. Ælt dejen grundigt i 5-8 minutter, læg et viskestykker over skålen og lad den hæve i 30 minutter.

Slå dejen ned og lad den hæve 30 minutter mere.

Form 15 boller, sæt dem på bageplade og læg viskestykket over. Lad bollerne efterhæve ca. en time. Pensl dem evt. med et sammenpisket æg for at få en flot skorpe.

Bag dem 12-15 minutter ved 180 °C.

 

Find produktinformationer her.