X
Viser resultater for :
Fandt ingen brød :-(

 

Mesters Quinoaboller

Har du mod på at bage selv? Mester har tilpasset opskriften 
og mængderne, så Quinoa Bollerne er lige til at gå til i dit 
eget hjemmebageri. 

God fornøjelse og velbekomme

50 g gær
2 dl vand
2 ½ spsk olie
½ spsk salt
2 spsk sukker
150 g hvedemel
100 g fin durummel
250 g fuldkornshvedemel

Kerner:
20 g hørfrø
20 g solsikkekerner
20 g knækkede hvedekerner
20 g finvalsede havregryn
25 g 
quinoafrø
1½ dl 
vand

Sæt kernerne i blød i lunkent vand og lad dem stå i min. 2 timer, evt. natten over. Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt salt, sukker og olie. Tilsæt alt mel og de udblødte kerner. Ælt dejen godt – gerne i røremaskine. Dejen skal være fugtig, tilsæt evt. lidt ekstra hvedemel, hvis den er for blød. Lad dejen hæve tildækket i 30 min. Kom lidt hvedemel på hænderne, og form 10 store boller. Sæt dem på bagepapir på en bageplade, læg et viskestykke over og lad dem hæve 15 min. Giv bollerne et tryk, så de har en diameter på 8-9  cm. Tildæk dem igen og lad dem efterhæve i 60 min. Bag dem ved 200 °C i ca. 15 min.

 

Find produktinformationer her.